K

Hundesledetur Kveldstid - Aurora Alps

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Lørdag 6 jan 2018 - onsdag 28 mar 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Opplev et ekte arktisk eventyr når du kjører din egen hundeslede ved utkanten av Tromsø. Denne turen kan du nå gjøre på kveldstid samtidig som du kan få oppleve det magiske lyset her i nord.

Det blir ekstra spennende når du slår på hodelyktene og turen går ut i villmarken, hvor det er stummende mørkt, kanskje en stjerneklar himmel eller at månen gir deg lys nok til at du kan se noe av det fantastiske alpelandskapet.
Våre hunder er svært vennlig og liker å løpe. Du får vinter bekledning og noen tips om hvordan du kan bli en vellykket «musher». To personer deler en slede og kjører med 4-6 hunder foran, hvor den ene sitter i sleden og den andre kjører. Underveis på turen byttes det på å kjøre. Samarbeidet med hundene vil du like, selv om du må hjelpe til i motbakkene.
Du vil på disse turene komme i nær kontakt med guider, hunder og andre deltakere som vil sette et personlig preg på opplevelsene.
Hundesledetur: ca. 2 timer

Alle som besøker AURORA ALPS aktivitetsbase på Breivikeidet vil nå få mulighet til å kunne kjøpe suvernier fra vårt utvalg.

Inkludert: Guide, transport (50 min per vei), varme klær, varmt måltid
Varighet: 5 timer
Antall deltagere: 2-20
Vanskelighetsgrad: Middels
Avgangstid og sted: kl. 19:00 på Scandic Ishavshotell

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten